Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Çertifikimet

Instituti Italian i Kulturës është seli e provimeve të certifikimit CELI në marrëveshje me Universitetin për të Huaj të Perugia-s dhe CILS në marrëveshje me Universitetin për të Huaj të Siena-s. Të dyja çertifikatat janë pjesë e Associazione CLIQ (Certifikimi i cilësisë së gjuhës italiane) dhe njihen si nga Ministria e Jashtme e Italisë, ashtu edhe nga Ministria Shqiptare e Arsimit dhe Sportit.