Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Seminar përkthimi: “Letërsia e përkthyer për fëmijë dhe adoleshentë: dilema zgjedhjesh?”

ILIDE-CARMIGNANI

Instituti Italian i Kulturës ka kënaqësinë të bashkëpunojë me Shoqatën e Botuesve Shqiptarë, duke mundësuar  praninë e Ilide Carmignani në seminarin e përkthimit “Letërsia e përkthyer për fëmijë dhe adoleshentë: dilema zgjedhjesh?” në edicionin XXVI të Panairit të Librit në Tiranë.

Fjala e Dr. Carmignani do të titullohet: Përkthime në italisht dhe përkthime nga italishtja në gjuhë të tjera. Rekomandime

16.11.2023 17.00-19.00

Panairi i Librit

Pallati i Kongreseve – Tiranë

Hyrja e lirë

  • Organizzato da: Shoqata e Botuesve Shqiptarë
  • In collaborazione con: Instituti Italian i Kulturës në Tiranë