Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Java e Kuzhinës Italiane në Shqipëri 13-19 nëntor 2023

Post SCIM in Albania_web

Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Ambasadën Italiane dhe Italian Trade Agency – Tiranë, ka kenaqesine te prezantoje kalendarin e aktiviteteve me rastin e edicionit të VIII të Javës së Kuzhinës Italiane në Botë:

Il calendario