Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Premi Traduzione

 

Premi Traduzione

Vizito faqen e Ministrisë së Punëve të Jashme dhe Kooperacionit Ndërkombëtar të dedikuar çmimit dhe kontributit për përkthimet e veprave italiane.

Thirrja për Çmim dhe Kontribut për përkthimet në gjuhë të huaj të veprave italiane - skadon me 07 maj 2021

Thirrja 2021

Kërkesat uhet të paraqiten brenda datës 7 maj 2021 në adresën:

Istituto Italiano di Cultura di Tirana

Pallati i Kulturës, (K.II) Sheshi Skenderbej, 1010 TirANA

 

Thirrja dhe Kërkesa janë të shkarkueshme në pjesën anësore.


70