Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Salla e Shtypit

 

Salla e Shtypit

Mirësevini në Sallën e Shtypit!

Instituti Italian i Kulturës në Tiranë përhap në nivel lokal, kombëtar dhe ndërkombëtar njoftimet mbi aktivitetet dhe eventet e organizuara nga Instituti.

Përmbledhjen e shtypit gjeni pasqyrimin e punës së bërë.

Ju ftojmë të vizitoni dhe Galerinë e pamjeve që përmban disa fotografi dhe videoclip të aktiviteteve të realizuara.

 


40