Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Si të na kontaktoni

 

Si të na kontaktoni

Mirësevini në Institutin Italian të Kulturës

Pallati i Kulturës, (K.II)
Sheshi Skenderbej, 1010 Tirana
Tel: +355 4 2390018 / +355 4 2390019
Email: iictirana@esteri.it

PEC: iic.tirana@cert.esteri.it 

 

Orari  i hapjes për Publikun:
nga E hëna në të premte - nga ora 9.00 në orën 13.00 dhe nga ora 14.00 në ora 17.00

Zyra e Kurseve të Gjuhës dhe Çertifikimeve do të presë publikun nga e hëna në të premte, në oraret si vijon:

Paradite: 10.00 – 12.00

Pasdite: 14.30 – 16.30

Për pritje jashtë orareve të sipërpërmendur, ju lutemi të kërkoni takim duke shkruar një e-mail në adresën: corsi.iictirana@esteri.it

 

Kalendari i festave për vitin 2021

01 janar (E premte) VITI I RI
06 janar (E mërkurë) EPIFANIA
05 prill (E hënë) PASHKËT
25 prill ( E dielë) FESTA E ÇLIRIMIT
01 maj (E shtunë) FESTA E PUNËTORËVE
13 maj (E enjte) BAJRAM I MADH
02 qershor (E mërkurë)  FESTA E REPUBLIKËS
05 shtator (E dielë) SHENJTJA NËNË TEREZA E KALKUTËS
28 nëntor (E shtunë) FESTA E PAVARËSISE SË SHQIPËRISË
25 dhjetor (E shtunë) KRISHTLINDJA
26 dhjetor (E dielë) SHËN SHTJEFNI

37