Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Lo Staff

 

Lo Staff

 

Alessandra Bertini Malgarini

Drejtoreshe

direttore.iictirana@esteri.it

Vilma Llagami

Financa

contabilita.iictirana@esteri.it

 

Kurset e gjuhës - Çertifikime - Regjistrime dhe informazion

corsi.iictirana@esteri.it

Violeta Gjoni

Sekretaria e Drejtorisë - Raportet me publikun dhe shtypin - Webmaster

direttore.iictirana@esteri.it

Albana Çuadari Sekretaria e Institutit - Arkivi - Protokolli

iictirana@esteri.it

Migena Kristo

Biblioteka - videoteka

biblioteca.iictirana@esteri.it

Endrijet Dollmeni

Asistenca logjistike në Aktivitete

eventi.iictirana@esteri.it

Gjergj Kereci

Shofer - Ndihmës - Centralinist


35