Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Territori ku veprojmë

 

Territori ku veprojmë

Kompetencat e IIC Tiranë shtrihen në të gjithë Shqipërinë

Prej korrikut 2018 kompetencat për promovimin dhe përhapjen e gjuhës dhe kulturës italiane të IIC Tiranë janë shtrirë edhe në Republikën e Kosovës. Veprimtaritë kulturore të Institutit në vendin e ri në të cilin është akredituar, realizohen në marrëdhënie të ngushtë me Ambasadën e Italisë në Prishtinë.

Informacionet mbi eventet e prezantuara nga Instituti Italian i Kulturës në Tiranë, si në Shqipëri ashtu edhe në Kosovë, i gjeni në kalendarin e eventeve të faqes web të Institutit:

https://iictirana.esteri.it/iic_tirana/sq/gli_eventi/ 


574