Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Kalendari

 

Kalendari

Shkruani parametrat për kërkimin

Eccellenze Italiane da Bologna Children’s Book Fair. La nuova generazione degli illustratori per ragazzi

Eccellenze Italiane da Bologna Children’s Book Fair. La nuova generazione degli illustratori per ragazzi

H 30 J 2023Sh 4 M 2023

L’Istituto Italiano di Cultura di Tirana è lieto di collaborare con la Scuola Italiana a Tirana con la presentazione...

Piccolo Mare

Piccolo Mare

Ma 31 J 2023Ma 14 Shk 2023

Kuruar nga Harabel Contemporary, në bashkëpunim me ABA Lecce, Galeria FAB 31 Janar 2023 – Tiranë Qendra...

Nelle mani di nessuno e Il Silenzio - Presentazione delle edizioni albanesi dei romanzi di Gianni Palagonia

Nelle mani di nessuno e Il Silenzio - Presentazione delle edizioni albanesi dei romanzi di Gianni Palagonia

Ma 7 Shk 2023

L’Istituto Italiano di Cultura, in collaborazione con la casa editrice Dritan Editions, è lieto di presentare...

Bukuri e përjetshme. Mimmo Jodice dhe Antonio Canova

Bukuri e përjetshme. Mimmo Jodice dhe Antonio Canova

Mer 8 Shk 2023

Një ekspozitë fotografike e promovuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar...

SHKODËR - Italiae. Nga Alinarët tek mjeshtrat e fotografisë bashkëkohore

SHKODËR - Italiae. Nga Alinarët tek mjeshtrat e fotografisë bashkëkohore

P 10 Shk 2023Ma 28 Shk 2023

Instituti Italian i Kulturës së Tiranës në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, prezanton...

BALKANIKOPERA 2023

BALKANIKOPERA 2023

P 17 Shk 2023Sh 18 Shk 2023

Il Teatro Lirico Sperimentale di Spoleto "A. Belli" presenta Balkanikopera 2023. Audizioni per giovani cantanti lirici il...

Tags:

Muzikë


6