Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Data:

22/06/2021


 Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Në kuadër të Tirana Summer Festival

Kuartetit të Cremona-s, përsosmëri e traditës së madhe muzikore dhe italiane neë KOncert me interpretimin e plotë i Kuarteteve të Harqeve të L. v. Beethoven. 

Kuarteti i Cremona-s përbëhet nga: Cristiano Gualco - violinë Paolo Andreoli - violinë Simone Gramaglia - violë Giovanni Scaglione – violonçel.

Në program:

Quartetto in Si bemolle maggiore Op.130

(1825 - 1826)

Adagio ma non troppo. Allegro

Presto

Andante con moto ma non troppo

Alla danza tedesca. Allegro assai

Cavatina. Adagio molto espressivo

Grande Fuga in Si bemolle maggiore op. 133

(1825)

Ouvertura, Allegro – Meno mosso – Allegro – Fuga – Meno mosso e moderato – Allegro molto e con brio – Meno mosso e moderato – Allegro molto e con brio – Allegro – Meno mosso e moderato – Allegro molto e con brio

Informazione

Data: Ma 22 Q 2021

Orari: Prej 19:0020:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Sala “Tonin Harapi” - Liceo Artistico “Jordan Misj

1041