Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Konkurs për Dantedi 2021 - 25 Marzo / ... dhe dolëm kështu për të parë sërish yjet Kënga XXXIV, v.139

Data:

05/02/2021


Konkurs për Dantedi 2021 - 25 Marzo / ... dhe dolëm kështu për të parë sërish yjet Kënga XXXIV, v.139

Instituti Italian i Kulturës në Tiranë me rastin e kremtimeve për shtatëqind vjetorin e ndarjes nga jeta të Dante Alighieri-t, babait të gjuhës italiane si dhe një prej simboleve më të rëndësishëm të Italisë në botë, u ofron të gjithë të apasionuarve të tij, Ditën e Dantes 2021, një konkurs me temë vargun e fundit të Ferrit Kënga XXXIV, v.139:

...dhe dolëm kështu për të parë sërish yjet

Kliko Këtu pë thirrjen e konkursit.

Informazione

Data: Nga P 5 Shk 2021E 25 Shk 2021

Organizuar nga : IIC di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

iictirana@esteri.it

1115