Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Data:

09/06/2020


STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Interpretimi i plotë i Kuarteteve për Harqe të L. v. Beethoven me rastin e 250 vjetorit të lindjes së kompozitorit të madh sheh një sezon të dytë përmbledhës në vitin 2020 me 4 koncerte të mëtejshme të Kuartetit të Cremona-s, përsosmëri e traditës së madhe muzikore dhe italiane. Projekti mbështetet nga Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Universitetin e Arteve, Liceun Artistik "Jordan Misja" dhe Bashkinë e Tiranës.

Kuarteti i Cremona-s përbëhet nga: Cristiano Gualco - violinë Paolo Andreoli - violinë Simone Gramaglia - violë Giovanni Scaglione – violonçel.

Në program:

Quartetto in Si bemolle maggiore Op.130

(1825 - 1826)

Adagio ma non troppo. Allegro

Presto

Andante con moto ma non troppo

Alla danza tedesca. Allegro assai

Cavatina. Adagio molto espressivo

Grande Fuga in Si bemolle maggiore op. 133

(1825)

Ouvertura, Allegro – Meno mosso – Allegro – Fuga – Meno mosso e moderato – Allegro molto e con brio – Meno mosso e moderato – Allegro molto e con brio – Allegro – Meno mosso e moderato – Allegro molto e con brio

Informazione

Data: Ma 9 Q 2020

Orari: Prej 19:0020:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Në bashkëpunim me : Univ. Arti, Liceo Artistico e Comune di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Sala “Tonin Harapi” - Liceo Artistico “Jordan Misj

1041