Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Çizmja prej letre nga Anna Giulia Buonanno

Data:

30/06/2020


Çizmja prej letre nga Anna Giulia Buonanno

IIC në bashkëpunim me Radio MI ju fton të përshkoni këtë verë Italinë dhe çizmen e saj me një seri podcast origjinale kushtuar librit italian. Çdo episod i kushtohet një romani dhe do të alternohen klasikët e letërsisë dhe veprat bashkëkohore me një prezantim të shkurtër të autorit, përmbajtjen e romanit si dhe një koment mbi të.

Midis pjesëve të ndryshme do të ketë intermexo muzikore: pjesë muzikore të përmendura gjatë romanit, të famshme për periudhën në të cilën janë vendosur ngjarjet, ose të lidhura me vendet e rrëfyera në të si dhe kolona zanore të shndërrimeve të ndryshme kinematografike të veprës.

Dëgjim të këndshëm dhe lexim të mbarë!

Çdo të martë në orën 12:00, 15:00 dhe 17:00 në www.radiomi.al 

Informazione

Data: Nga Ma 30 Q 2020H 30 N 2020

Orari: Prej 12:0017:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Në bashkëpunim me : Radio MI

Hyrja : E lirë


Vendi:

www.radiomi.al

1073