Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Data:

12/05/2020


STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Interpretimi i plotë i Kuarteteve për Harqe të L. v. Beethoven me rastin e 250 vjetorit të lindjes së kompozitorit të madh sheh një sezon të dytë përmbledhës në vitin 2020 me 4 koncerte të mëtejshme të Kuartetit të Cremona-s, përsosmëri e traditës së madhe muzikore dhe italiane. Projekti mbështetet nga Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Universitetin e Arteve, Liceun Artistik "Jordan Misja" dhe Bashkinë e Tiranës.

Kuarteti i Cremona-s përbëhet nga: Cristiano Gualco - violinë Paolo Andreoli - violinë Simone Gramaglia - violë Giovanni Scaglione – violonçel.

Në program:

Quartetto in Si bemolle maggiore op. 18 n. 6

(1798 - 1800)

Allegro con brio

Adagio ma non troppo

Scherzo: Allegro - Trio

La Malinconia: Adagio – Allegretto quasi Allegro – Poco Adagio - Prestissimo

Quartetto in Fa maggiore “Razumovky” Op. 59 n. 1

(1806)

Allegro

Allegretto vivace e sempre scherzando

Adagio molto e mesto (attacca)

Allegro

Informazione

Data: Ma 12 M 2020

Orari: Prej 19:0020:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Në bashkëpunim me : Univ. Arti, Liceo Artistico e Comune di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Sala “Tonin Harapi” - Liceo Artistico “Jordan Misj

1040