Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Data:

24/03/2020


STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Interpretimi i plotë i Kuarteteve për Harqe të L. v. Beethoven me rastin e 250 vjetorit të lindjes së kompozitorit të madh sheh një sezon të dytë përmbledhës në vitin 2020 me 4 koncerte të mëtejshme të Kuartetit të Cremona-s, përsosmëri e traditës së madhe muzikore dhe italiane. Projekti mbështetet nga Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Universitetin e Arteve, Liceun Artistik "Jordan Misja" dhe Bashkinë e Tiranës.

Kuarteti i Cremona-s përbëhet nga: Cristiano Gualco - violinë Paolo Andreoli - violinë Simone Gramaglia - violë Giovanni Scaglione – violonçel.

Në program:

Quartetto in Re maggiore op.18 n.3

(1798)

Allegro

Andante con moto

Allegro

Presto

Quartetto in Mi bemolle maggiore op.74 “Quartetto delle Arpe”

(1809)

Poco adagio – Allegro

Adagio ma non troppo

Presto- Più presto, quasi prestissimo

Allegretto con variazioni

Informazione

Data: Ma 24 M 2020

Orari: Prej 19:0020:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Në bashkëpunim me : Univ. Arti, Liceo Artistico e Comune di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Sala “Tonin Harapi” - Liceo Artistico “Jordan Misj

1039