Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Data:

12/02/2020


STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Interpretimi i plotë i Kuarteteve për Harqe të L. v. Beethoven me rastin e 250 vjetorit të lindjes së kompozitorit të madh sheh një sezon të dytë përmbledhës në vitin 2020 me 4 koncerte të mëtejshme të Kuartetit të Cremona-s, përsosmëri e traditës së madhe muzikore dhe italiane. Projekti mbështetet nga Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Universitetin e Arteve, Liceun Artistik "Jordan Misja" dhe Bashkinë e Tiranës.

Kuarteti i Cremona-s përbëhet nga:

Cristiano Gualco - violinë Paolo Andreoli - violinë Simone Gramaglia - violë Giovanni Scaglione – violonçel.

Në program:

Kuartet në La maggiore op.18 n.5

(1798 -l 1800)

Allegro

Minuetto e Trio

Andante cantabile. Tema, Variazioni 1-5, Poco Adagio

Allegro

Kuartet op. 59 n.3 në Do maggiore “Razumovsky”

(1805 - 1806)

Hyrje. Andante me moto - Allegro vivace

Andante me moto quasi Allegretto

Minuetto. Grazioso - Trio

Allegro molto

Informazione

Data: Mer 12 Shk 2020

Orari: Prej 19:0020:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Në bashkëpunim me : Univ. Arti, Liceo Artistico e Comune di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Sala “Tonin Harapi” Liceo Artistico “Jordan Misja”

1036