Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Si ishim në vitet '70 / I burgosur në pritje të gjykimit nga Nanni Loy

Data:

05/02/2020


CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Si ishim në vitet '70 / I burgosur në pritje të gjykimit nga Nanni Loy

I burgosur në pritje të gjykimit nga Nanni Loy

Me: Gianni Bonagura, Alberto Sordi, Lino Banfi, Elga Andersen, Antonio Casagrande.

Dramë - Italia 1971, 99 min

Pas shtatë vitesh në Suedi, Giuseppe di Noi vendos të kthehet në Itali me familjen e tij. Në kufi, bëhet viktimë e një gabimi gjyqësor dhe dërgohet në burg pa patur mundësi apelimi. Këtu fillon ferri i vërtetë plot me pyetje dhe transferime nga një burg në tjetrin para se të rifitojë lirinë e dëshiruar.

Informazione

Data: Mer 5 Shk 2020

Orari: Prej 18:3020:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Biblioreca dell'IIC

1031