Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

CineClub dell'Istituto - Incontri in Biblioteca / Bashkëkohore italianë / E bekuar qoftë injoranca nga Massimiliano Bruno

Data:

22/01/2020


CineClub dell'Istituto - Incontri in Biblioteca / Bashkëkohore italianë / E bekuar qoftë injoranca nga Massimiliano Bruno

E bekuar qoftë injoranca

Regjia: Massimiliano Bruno

Me: Marco Giallini, Alessandro Gassmann, Valeria Bilello, Carolina Crescentini, Teresa Romagnoli

Komedi – Itali 2017, kohëzgjatja 102’, me titra në anglisht

Komedia tregon historinë e dy miqve /armiqve, mësuesve të shkollës së mesme, të cilët sfidojnë njëri-tjetrin në një komedi zbavitëse për një çështje shumë aktuale: a është e drejtë apo jo kjo varësi nga rrjetet sociale? Është komunikim i vërtetë apo thjesht ndarje e sipërfaqësisë? Protagonistët e filmit kanë ide të ndryshme: nëse Filippo është plotësisht i integruar në modernitet, Erensto është një përkrahës i të vjetrës i "kohërave të vjetra". Kështu, midis gag komike dhe reflektime të thella, dy profesorët do të arrijnë të shkëmbejnë jetët për të mbështetur tezat e tyre.

Informazione

Data: Mer 22 J 2020

Orari: Prej 18:3020:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Biblioreca dell'IIC

1024