Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

CineClub dell'Istituto - Incontri in Biblioteca / Si ishim në vitet '60 / Monstrat nga Dino Risi

Data:

15/01/2020


CineClub dell'Istituto - Incontri in Biblioteca / Si ishim në vitet '60 / Monstrat nga Dino Risi

Monstrat

Regjia: Dino Risi

Me: Ugo Tognazzi, Vittorio Gassman, Lando Buzzanca, Marisa Merlini, Rika Dialina, Michèle Mercier

Komedi – Itali 1963, kohëzgjatja 118’, me titra në italisht.

Filmi është i ndarë në një sekuencë prej 20 episodesh plotësisht të ndryshme nga njëra-tjetra, por të gjitha lidhen me një kontekst unik kohor dhe gjeografik: Roma e fillimit të viteve gjashtëdhjetë.

Të gjitha episodet rrotullohen rreth personazheve ekzemplarë, përgjithësisht të karikaturuar, interpretuar nga dy aktorët kryesorë, Ugo Tognazzi dhe Vittorio Gassman.

Informazione

Data: Mer 15 J 2020

Orari: Prej 18:3020:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Biblioreca dell'IIC

1022