Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

CineClub dell'IIC-Incontri in Biblioteca / Italian bashkëkohor

Data:

11/12/2019


CineClub dell'IIC-Incontri in Biblioteca / Italian bashkëkohor

Macja hirushe nga Alessandro Rak

Regjia: Alessandro Rak

Me: Alessandro Gassmann, Maria Pia Calzone, Massimiliano Gallo, Mariano Rigillo, Renato Carpentieri

Animacion - Itali, 2017, kohëzgjatja 86 minuti. Me titra ne anglisht

Vittorio Basile është një pronar anijesh që shpik "një bizhu të inxhinierisë detare italiane" për t’i sjellë prestigj qytetit të Napoli-t. Por lakmia e tregtarit Salvatore Lo Giusto, i njohur si 'o Re, dhe e bukuroshes Angelica Carannante, e fejuara e Basile-s, i japin fund jetës dhe ëndrrave të pronarit të anijeve, duke lënë të voglën Mia, vajzën e parë të Vittorio-s, në kthetrat e njerkës dhe gjashtë fëmijëve të saj - pesë femra dhe një "femërush" – të cilët i japin vajzës nofkën Macja Hirushe. A do të ketë sukses Primo Gemito, ish badigard i Basile-s, të rivendosë ligjshin në portin e Napoli-t dhe të nxjerrë Hirushen nga burgimi i saj?

Informazione

Data: Mer 11 DH 2019

Orari: Prej 18:3021:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Biblioreca dell'IIC

1014