Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

CineClub dell'IIC-Incontri in Biblioteca / Italian bashkëkohor

Data:

04/12/2019


CineClub dell'IIC-Incontri in Biblioteca / Italian bashkëkohor

Çështje Karme nga Edoardo Falcone

Regjia: Edoardo Falcone

Me: Fabio De Luigi, Elio Germano, Daniela Virgilio, Valentina Cenni, Massimo De Lorenzo

Komedi - Itali, 2017, kohëzgjatja 90 min. Me titra në anglisht

Giacomo është djali i madh i një familje shumë të pasur. Kur ishte fëmijë, babai i tij kreu vetëvrasje, duke lënë një boshllëk që djali i tij u përpoq ta mbushte me studime të thella dhe një tërheqje drejt ezoterizmit. Kur një guru i thotë se babai i tij është rimishëruar në një farë Mario Pitagora, Giacomo, pa bërë shumë pyetje, shkon në kërkim të njeriut që do t’i duhet t’i japë kuptim dhe drejtim jetës së tij. Por Mario është gjithçka, përveç se një baba model: një mashtrues i rëndomtë, plot me borxhe dhe i tjetërsuar nga gruaja dhe fëmijët e tij.

Informazione

Data: Mer 4 DH 2019

Orari: Prej 18:3020:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Biblioreca dell'IIC

1013