Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

KineKlubi i Institutit - Takime në Bibliotekë I Film italian bashkëkohor

Data:

13/11/2019


KineKlubi i Institutit - Takime në Bibliotekë I Film italian bashkëkohor

10 ditë pa mamin nga Alessandro Genovesi

Regjia: Alessandro Genovesi

Me: Fabio De Luigi, Valentina Lodovini, Angelica Elli, Bianca Usai, Matteo Castellucci

Komedi - Itali, 2019, kohëzgjatja 94 min. Me titra në anglisht

Carlo prej pesëmbëdhjetë vitesh punon në të njëjtën kompani. Puna e tij shpesh e ka bërë atë të qëndrojë larg familjes: gruas së tij të bukur Giulia dhe tre fëmijëve trembëdhjetë, dhjetë dhe dy vjeç. Kur jeta e tij duket se është stabilizuar, një i ri ambicioz rrezikon t’i zërë vendin e punës në zyrën e burimeve njerëzore ndërsa gruaja e tij vendos të shkojë me pushime për dhjetë ditë në Kubë. Pra, për herë të parë, Carlo-s i duhet jo vetëm të mbajë punën por edhe të kujdeset për fëmijët që duket se e urrejnë atë.

Informazione

Data: Mer 13 N 2019

Orari: Prej 18:3020:30

Organizuar nga : IIC di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Biblioreca dell'IIC

1006