Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

250-vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) - Performanca e plotë e Kuarteteve për Harqe me Kuartetin e Cremona–s dhe Maestro Arben Llozi, violë

Data:

12/11/2019


250-vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) - Performanca e plotë e Kuarteteve për Harqe me Kuartetin e Cremona–s dhe Maestro Arben Llozi, violë

Në vitin 2020 gjithë bota feston dhe kujton 250 vjetorin e lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) dhe për herë të parë në Tiranë do të mund të dëgjojmë performancën e plotë të Kuarteteve për Harqe dhe Quintet op. 29 të kompozitorit gjerman. Projekti dyvjeçar përfshin nëntë koncerte dhe është mbështetur nga Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Universitetin e Arteve dhe është bërë i mundur falë disponibilitetit të Kuartetit të Cremona –s: Cristiano Gualco - violinë Paolo Andreoli - violinë Simone Gramaglia - viola Giovanni Scaglione - violonçel dhe me pjesmarrjen e Maestro Arben Llozi - violë.

Programi i koncertit:

Quintetto in Do maggiore “la Tempesta” op. 29 (1801)

Allegro moderato

Adagio molto espressivo

Scherzo. Allegro

Presto

Quartetto in Do diesis minore op. 131 n. 14 (1826)

Adagio ma non troppo e molto espressivo

Allegro molto vivace

Allegro moderato

Andante ma non troppo e molto cantabile – Più mosso- Andante moderato e lusinghiero – Adagio – Allegretto – Adagio ma non troppo e semplice – Allegretto

Presto

Adagio, quasi un poco andante

Allegro

Informazione

Data: Ma 12 N 2019

Orari: Prej 19:0020:00

Organizuar nga : IIC di Tirana

Në bashkëpunim me : Universita' delle Arti di Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Sala Tonin Harapi - Liceo Artistico "Jordan Misja"

1005