Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

250-vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) - Performanca e plotë e Kuarteteve për Harqe me Kuartetin e Cremona –s

Data:

04/06/2019


250-vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) - Performanca e plotë e Kuarteteve për Harqe me Kuartetin e Cremona –s

Në vitin 2020 gjithë bota feston dhe kujton 250 vjetorin e lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) dhe për herë të parë në Tiranë do të mund të dëgjojmë performancën e plotë të Kuarteteve për Harqe dhe Quintet op. 29 të kompozitorit gjerman. Projekti dyvjeçar përfshin nëntë koncerte dhe është mbështetur nga Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Universitetin e Arteve dhe është bërë i mundur falë disponibilitetit të Kuartetit të Cremona –s: Cristiano Gualco - violinë Paolo Andreoli - violinë Simone Gramaglia - viola Giovanni Scaglione - violonçel.

Programi i koncertit të katërt:

Quartetto n. 1 in fa maggiore, op. 18 n. 1 (1799 - 1800)

Allegro con brio

Adagio affettuoso ed appassionato (re minore)

Scherzo. Allegro molto – Trio

Allegro

Quartetto n. 8 in mi minore, op. 59 n. 2 "Razumowsky" (1806)

Allegro

Molto Adagio (mi maggiore)

Allegretto- Maggiore (Thème russe)

Finale. Presto –Più presto

Informazione

Data: Ma 4 Q 2019

Orari: Prej 19:0020:00

Organizuar nga : Istituto Italiano di Cultura a Tirana

Në bashkëpunim me : Università delle Arti - Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Sala Concerti, Università delle Arti a Tirana

892