Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

250-vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) - Performanca e plotë e Kuarteteve për Harqe me Kuartetin e Cremona –s

Data:

14/05/2019


250-vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) - Performanca e plotë e Kuarteteve për Harqe me Kuartetin e Cremona –s

Në vitin 2020 gjithë bota feston dhe kujton 250 vjetorin e lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) dhe për herë të parë në Tiranë do të mund të dëgjojmë performancën e plotë të Kuarteteve për Harqe dhe Quintet op. 29 të kompozitorit gjerman. Projekti dyvjeçar përfshin nëntë koncerte dhe është mbështetur nga Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Universitetin e Arteve dhe është bërë i mundur falë disponibilitetit të Kuartetit të Cremona –s: Cristiano Gualco - violinë Paolo Andreoli - violinë Simone Gramaglia - viola Giovanni Scaglione - violonçel.

Programi i koncertit të tretë:

Quartetto n. 4 in do minore op. 18 (1810)

Allegro ma non troppo

Andante scherzoso quasi Allegretto

Menuetto. Allegretto-Trio

Allegro-Prestissimo

Quartetto n. 12 in mi bemolle maggiore, op. 127 (1825)

Maestoso - Allegro

Adagio, ma non troppo e molto cantabile

Scherzando vivace

Finale. Allegro - Allegro comodo

Informazione

Data: Ma 14 M 2019

Orari: Prej 19:0020:00

Organizuar nga : Istituto Italiano di Cultura a Tirana

Në bashkëpunim me : Università delle Arti - Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Sala Concerti, Università delle Arti a Tirana

891