Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Përmbledhje kinematografike “Terapi çifti” | Diçka e re nga Cristina Comencini / KineKlubi i Institutit – Takime në Bibliotekë

Data:

17/04/2019


Përmbledhje kinematografike “Terapi çifti” | Diçka e re nga Cristina Comencini / KineKlubi i Institutit – Takime në Bibliotekë

Diçka e re nga Cristina Comencini

Me Paola Cortellesi, Micaela Ramazzotti, Eduardo Valdarnini, Eleonora Danco.

Komedi - Italia, 2016, 93’, Me titra në Anglisht

Në film protagoniste janë Lucia dhe Maria dy mikesha që njihen prej kohësh por që nuk mund të jenë më shumë se kaq të ndryshme njëria nga tjetra. Lucia e ka mbyllur me gjininë mashkullore, ndërsa Maria thjesht nuk mund të bëjë pa ta. Një mbrëmje në shtratin e saj vjen (më në fund!) Njeriu i përsosur. I bukur, i ndjeshëm, i pasionuar, i pjekur. Por mëngjesi sjell surpriza të pabesueshme dhe, mes keqkuptimeve, gënjeshtrave të mëdha dhe braktisjeve të vogla, Lucia dhe Maria do të marrin një pushim të gjatë nga njëra tjetra. Ndoshta ai djali (Eduardo Valdarnini) i takuar rastësisht është me të vërtetë Njeriu që të gjitha e kërkojnë sepse me teoritë e tij të thjeshta arrin të bëjë radiografinë e vërtetë të jetës së tyre, të heqin dorë nga zakonet dhe mitet e rreme dhe të revolucionojnë çdo dëshirë dhe çdo siguri.

Informazione

Data: Mer 17 P 2019

Orari: Prej 19:0021:00

Organizuar nga : Istituto Italiano di Cultura a Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Biblioteca dell'IIC - Tirana

878