Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

PRISHTINË | Quartetto di Cremona \ edizioni 14-të Festivalin Ndërkombëtar i Muzikës

Data:

31/03/2019


PRISHTINË | Quartetto di Cremona \ edizioni 14-të Festivalin Ndërkombëtar i Muzikës

Kuarteti prestigjioz i Cremona –s është ftuar në festivalin DAM në Prishtinë. Festivali është ndër aktivitetet kulturore më të rëndësishme që ndodhin në kryeqytetin e Republikës së Kosovës, Prishtinë. I themeluar në vitin 2006, është një festival vjetor i muzikës klasike dhe bashkëkohore që mbledh artistë nga e gjithë bota http://www.damfest.com/

Quartetto di Cremona

Cristiano Gualco - violinë

Paolo Andreoli - violinë

Simone Gramaglia - viola

Giovanni Scaglione - violonçel

Muzika që do luhet nga: Giacomo Puccini, Bela Bartok e Ludwig Van Beethoven

Informazione

Data: D 31 M 2019

Orari: Prej 20:0021:30

Organizuar nga : DAM Festival di Pristina

Në bashkëpunim me : IIC a Tirana e Ambasciata d'Italia in Pristina

Hyrja : E lirë


Vendi:

Anfiteatro dell’Università di Pristina

888