Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Aperitiv italian 2018

Data:

19/11/2018


Aperitiv italian 2018

19-24 nëntor 2018 nga ora 18.00 deri në orën 20.00

[a-pe-ri-tìv] e.m.

Pije alkoolike ose jo-alkoolike që pihet para ngrënies për të hapur oreksin a. 1905

Zakonisht konsumohet para se të ulesh në tavolinë, si brenda një bar ashtu dhe në restorantin e zgjedhur. Sipas zakonit ofrohet një pije alkolike e butë që shoqërohet me ushqime të thjeshta të kripura, sallamra, antipasta ose degustime porcionesh të vogla djathrash tipikë: qëllimi është të përgatisë ndjesitë e shijeve për të shijuar darkën e mëvonshme”.

Gjatë javës së 3-të të Kuzhinës Italiane në Shqipëri, në 10 bare, restorante, enoteka dhe bistrò të Tiranës nga ora 18 deri më 20, mund të shijoni aperitivin tradicional dhe të zhytni veten, të shoqëruar nga muzika, në një rit dhe mit i gjithi italian!

Një aperitiv është për të gjithë dhe për të gjitha shijet!

Tulla - Culture Center

Rruga Hiqmet Delvina

Lunedi/E hënë 19 - Mercoledì / E mërkurë 21 - Venerdì/ E premte 23

Vena

Rr. Komuna e Parisit, 3/1, pallati 1 Maji,

Lunedi/ E hënë 19 – Martedì/ E martë 20 – Venerdì/ E premte 23 – Sabato/ E shtunë 24

Ambrosia

Rruga Sami Frashëri 40

da/ Nga Lunedì / e Hëna 19 a / në të Sabato/ Shtunë 24

Divina

Pjeter Bogdani

da/ Nga Lunedì / e Hëna 19 a / në të Sabato /Shtunë 24

Friends Book's House

Rr. Sami Frasheri ND. 9, H.7, (perballe Lanes)

da/ Nga Lunedì / e Hëna 19 a / në të Sabato /Shtunë 24

Art & The City

Pazari i Ri, Tirana

Giovedì/E enjte 22

Artisti

Pall. 12/1,, Rruga Ismail Qemali

da/ Nga Lunedì / e Hëna 19 a / në të Venerdì o /Shtunë 24

Caffe’ Libero Pensatore

Themistokli Gërmenji

da/ Nga Lunedì / e Hëna 19 a / në të Venerdì /E premte 23

Destil Tirana

Rr. Qamil Guranjaku

da/ Nga Lunedì / e Hëna 19 a / në të Sabato /Shtunë 24

Mia Caffe'

TEG - Tirana East Gate

Da/ Nga Mercoledì/ e Mërkura 21 a/ në të Sabato /Shtunë 24

Informazione

Data: Nga H 19 N 2018Sh 24 N 2018

Orari: Prej 18:0020:00

Organizuar nga : IIC e ICE a Tirana

Hyrja : E lirë


Vendi:

Vari bar di Tirana

856