Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Archivio eventi

 

Archivio eventi

Shkruani parametrat për kërkimin

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Contemporaneo italiano - Miele di Valeria Golino

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Contemporaneo italiano - Miele di Valeria Golino

Mer 25 M 2020

Miele di Valeria Golino Con: Jasmine Trinca, Carlo Cecchi, Libero de Rienzo, Vinicio Marchioni, Iaia Forte Drammatico,...

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Ma 24 M 2020

Interpretimi i plotë i Kuarteteve për Harqe të L. v. Beethoven me rastin e 250 vjetorit të lindjes së...

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Come eravamo negli anni '80 - La terrazza di Ettore Scola

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Come eravamo negli anni '80 - La terrazza di Ettore Scola

Mer 18 M 2020

La terrazza di Ettore Scola Con: Ombretta Colli, Vittorio Gassman, Ugo Tognazzi, Jean-Louis Trintignant, Marcello Mastroianni Drammatico...

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Come eravamo negli anni '80 - Mi manda Picone di Nanni Loy

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Come eravamo negli anni '80 - Mi manda Picone di Nanni Loy

Mer 11 M 2020

Mi manda Picone di Nanni Loy Con: Giancarlo Giannini, Carlo Croccolo, Leo Gullotta, Lina Sastri, Nicola Di Pinto Commedia,...

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Contemporaneo italiano / Il ministro di Giorgio Amato

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Contemporaneo italiano / Il ministro di Giorgio Amato

Mer 4 M 2020

Il ministro di Giorgio Amato Con: Gianmarco Tognazzi, Alessia Barela, Fortunato Cerlino, Edoardo Pesce, Jun Ichikawa. Commedia...

Mario Airò. Modellare l'acqua kuruar nga Simone Ciglia

Mario Airò. Modellare l'acqua kuruar nga Simone Ciglia

E 27 Shk 2020D 22 M 2020

Modellare l'acqua është projekti më i fundit i artistit italian Mario Airò. Lindur nga një rezidencë...

Takim me artistin Mario Airò dhe kuratorin Simone Ciglia

Takim me artistin Mario Airò dhe kuratorin Simone Ciglia

Mer 26 Shk 2020

Takim me artistin Mario Airò dhe kuratorin Simone Ciglia me rastin e hapjes së Ekspozitës ‘Të...

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Come eravamo negli anni ‘70/ C’eravamo tanto amati di Ettore Scola

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Come eravamo negli anni ‘70/ C’eravamo tanto amati di Ettore Scola

Mer 26 Shk 2020

C’eravamo tanto amati di Ettore Scola Con: Nino Manfredi, Vittorio Gassman, Aldo Fabrizi, Stefania Sandrelli, Stefano...

Laboratorio - Università Polis, Tirana: Artificio-Natura, l'origine delle cose

Laboratorio - Università Polis, Tirana: Artificio-Natura, l'origine delle cose

H 24 Shk 2020Ma 25 Shk 2020

Artificio-Natura, l'origine delle cose24 e 25 febbraio 2020Università Polis, Tirana Sulla scia della poetica che...

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Si ishim në vitet '70 / Në emër të popullit italian nga Dino Risi

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Si ishim në vitet '70 / Në emër të popullit italian nga Dino Risi

Mer 19 Shk 2020

Në emër të popullit italian nga Dino Risi Me: Vittorio Gassman, Ugo Tognazzi, Yvonne Furneaux, Renato Baldini,...

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Mer 12 Shk 2020

Interpretimi i plotë i Kuarteteve për Harqe të L. v. Beethoven me rastin e 250 vjetorit të lindjes së...

Sud Sound System – Live – In occasione del 75° anniversario della nascita di Bob Marley

Sud Sound System – Live – In occasione del 75° anniversario della nascita di Bob Marley

P 7 Shk 2020Sh 8 Shk 2020

Per la prima volta a Tirana e in Albania la band salentina, in attività dal 1991, considerata tra i pionieri del reggae...

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Si ishim në vitet '70 / I burgosur në pritje të gjykimit nga Nanni Loy

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Si ishim në vitet '70 / I burgosur në pritje të gjykimit nga Nanni Loy

Mer 5 Shk 2020

I burgosur në pritje të gjykimit nga Nanni Loy Me: Gianni Bonagura, Alberto Sordi, Lino Banfi, Elga Andersen,...

Monologu LETRA nga Alicka Ylljet

Monologu LETRA nga Alicka Ylljet

E 30 J 2020D 2 Shk 2020

LETRA nga Ylljet Aliçka regjia Salvatore Tramacere me Roerd Toçe Teatri Koreja Produksion i Komunës...

Dita përkujtimore e Holokaustit / CineClub dell'Istituto - Incontri in Biblioteca /  Konkurrencë e padrejtë nga Ettore Scola

Dita përkujtimore e Holokaustit / CineClub dell'Istituto - Incontri in Biblioteca / Konkurrencë e padrejtë nga Ettore Scola

H 27 J 2020

Konkurrencë e padrejtë Regjia: Ettore Scola Me: Claudio Bigagli, Gérard Depardieu, Diego Abatantuono,...

Workshopi i II-të me artistët italianë Bianco-Valente I 26 janar – 1 shkurt 2020

Workshopi i II-të me artistët italianë Bianco-Valente I 26 janar – 1 shkurt 2020

D 26 J 2020Sh 1 Shk 2020

Workshop-i iu drejtohet artistëve të rinj, arkitektë dhe designer. Bianco-Valente, pas një prezantimi...

Tags:

Arti

Incontro con l'artista Driant Zeneli, Caludia Buizza, Martina Angelotti in occasione della presentazione del catalogo della Mostra Nel tentativo di alzarsi

Incontro con l'artista Driant Zeneli, Caludia Buizza, Martina Angelotti in occasione della presentazione del catalogo della Mostra "Nel tentativo di alzarsi"

Sh 25 J 2020

La Galleria Nazionale del Kosovo, l'Ambasciata d'Italia a Priština e Kino Armata invitano all’incontro e alla...

CineClub dell'Istituto - Incontri in Biblioteca / Bashkëkohore italianë / E bekuar qoftë injoranca nga Massimiliano Bruno

CineClub dell'Istituto - Incontri in Biblioteca / Bashkëkohore italianë / E bekuar qoftë injoranca nga Massimiliano Bruno

Mer 22 J 2020

E bekuar qoftë injoranca Regjia: Massimiliano Bruno Me: Marco Giallini, Alessandro Gassmann, Valeria Bilello, Carolina...

Ekspozita - Gezuar ditelindjen Maestro! Ëndrrat e Federico Fellini-t

Ekspozita - Gezuar ditelindjen Maestro! Ëndrrat e Federico Fellini-t

H 20 J 2020H 10 Shk 2020

19 riprodhimet (© Komuna e Riminit, Francesca Fabbri Fellini) të ekspozuara për herë të parë...

CineClub dell'Istituto - Incontri in Biblioteca / Si ishim në vitet '60 / Monstrat nga Dino Risi

CineClub dell'Istituto - Incontri in Biblioteca / Si ishim në vitet '60 / Monstrat nga Dino Risi

Mer 15 J 2020

Monstrat Regjia: Dino Risi Me: Ugo Tognazzi, Vittorio Gassman, Lando Buzzanca, Marisa Merlini, Rika Dialina, Michèle...


575