Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Kalendari

 

Kalendari

Shkruani parametrat për kërkimin

Laboratorio - Università Polis, Tirana: Artificio-Natura, l'origine delle cose

Laboratorio - Università Polis, Tirana: Artificio-Natura, l'origine delle cose

H 24 Shk 2020Ma 25 Shk 2020

Artificio-Natura, l'origine delle cose24 e 25 febbraio 2020Università Polis, Tirana Sulla scia della poetica che...

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Come eravamo negli anni ‘70/ C’eravamo tanto amati di Ettore Scola

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Come eravamo negli anni ‘70/ C’eravamo tanto amati di Ettore Scola

Mer 26 Shk 2020

C’eravamo tanto amati di Ettore Scola Con: Nino Manfredi, Vittorio Gassman, Aldo Fabrizi, Stefania Sandrelli, Stefano...

Takim me artistin Mario Airò dhe kuratorin Simone Ciglia

Takim me artistin Mario Airò dhe kuratorin Simone Ciglia

Mer 26 Shk 2020

Takim me artistin Mario Airò dhe kuratorin Simone Ciglia me rastin e hapjes së Ekspozitës ‘Të...

Mario Airò. Modellare l'acqua kuruar nga Simone Ciglia

Mario Airò. Modellare l'acqua kuruar nga Simone Ciglia

E 27 Shk 2020Ma 31 M 2020

Modellare l'acqua është projekti më i fundit i artistit italian Mario Airò. Lindur nga një rezidencë...

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Contemporaneo italiano / Il ministro di Giorgio Amato

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca / Contemporaneo italiano / Il ministro di Giorgio Amato

Mer 4 M 2020

Il ministro di Giorgio Amato Con: Gianmarco Tognazzi, Alessia Barela, Fortunato Cerlino, Edoardo Pesce, Jun Ichikawa. Commedia...

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Ma 24 M 2020

Interpretimi i plotë i Kuarteteve për Harqe të L. v. Beethoven me rastin e 250 vjetorit të lindjes së...

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Ma 12 M 2020

Interpretimi i plotë i Kuarteteve për Harqe të L. v. Beethoven me rastin e 250 vjetorit të lindjes së...

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

STINA MUZIKORE 2020 I 250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) – Interpretim i plotë i Kuarteteve të Harqeve nga Kuarteti i Cremona-s

Ma 9 Q 2020

Interpretimi i plotë i Kuarteteve për Harqe të L. v. Beethoven me rastin e 250 vjetorit të lindjes së...


6