Ky web site përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Duke vazhduar me kërkimin prano përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Njoftime

 

Njoftime

In questa sezione potete trovare comunicazioni ufficiali dell'Istituto e del Ministero degli Affari Esteri e della Cooperazione Internazionale.

Rinviamo anche alla pagina Amministrazione Trasparente del portale del MAECI.

****

 

images Fillojnë kurset e gjuhës italiane të Institutit Italian të Kulturës!

Zgjidh kursin duke klikuar këtu, plotëso skedën e regjistrimit dhe dërgoje në corsi.iictirana@esteri.it 

Regjistrimi do të konsiderohet i plotësuar vetëm pasi të shoqërohet me mandat pagesën:

https://iictirana.esteri.it/iic_tirana/it/imparare_italiano/i_corsi_di_lingua/come_e_quando_iscriversi .

Për cdo informacion dhe sqarim, mund të telefonosh në numrin 042390018 ose mund të shkrush në adresën corsi.iictirana@esteri.it 

Të presim së shpejti!


573